La Duduá de Sanserif Creatius en el último número de Eben Interiors
2572
post-template-default,single,single-post,postid-2572,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.2.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-21.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

La Duduá de Sanserif Creatius en el último número de Eben Interiors

La Duduá de Sanserif Creatius en el último número de Eben Interiors

El último número de la revista de tendencias Eben Interiors, en su sección A fons!, abre sus páginas dedicadas a la última edición de la Feria Hábitat Valencia con la Duduá de Sanserif Creatius, un módulo multidisciplinar que puede actuar individualmente como mesa auxiliar o un banco, o bien multiplicarse para convertirse en una estantería o una mesa, con el apoyo de un sobre de cristal.

Eben Interiors nº68 p.60

Extracto: Moble auxiliar i multifunció, Duduá es presenta com una unitat que serveix tant de tauleta o de tamboret, i en conjunt, la peça adquireix una funció de banc o llibreria. És tan versàtil que, utilitzant un sobre de vidre, ha donat origen a una taula de despatx la Duduá Work!. Duduá Invader! vertical permet créixer per la paret com una enfiladissa.